2016. március 29., kedd

Karaj párizsi bundában




Nem írok nagy bevezetőt ehhez az ételhez, felesleges, beszéljenek a hozzávalók!!!

Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet karaj
5 tojás
1 cukkini
 nagy sárgarépa
szezámmagliszt
nyílgyökérliszt
só, bors. oregano, kakukkfű (utóbbit én elhagytam)
zsiradék a sütéshez

A karajszeleteket sózom, borsozom. Előtte lehet klopfolni is, de nekem a hentesünk gyönyörű szeleteket vágott, nem volt rá szükség. Szezámmag és nyílgyökérliszt keverékében forgatom őket.
A cukkinit és a sárgarépát lereszelem. A cukkinit besózom és hagyom kicsit állni, majd kicsavarom belőle a nedvességet. A tojásokat fűszerezem és belekeverem a zöldségeket, majd a húst beleforgatom és forró zsiradékon mind a két oldalát megsütöm.

Forrás: Szemirámisz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése